INCLUDE_DATA

Jannika Strååt

Skådespelare och inspiratör

Helgkurs: Att återta Kraften

Postat den | mars 19, 2017 | No Comments

Vad: Helgkurs: Att återta Kraften
Var: Ygne Gotland
Beskrivning:En helgkurs där vi med hjälp av teatern och dansens inspiration letar oss tillbaka till den ursprungskraft vi bar från början.  När rädslan kommer in i våra liv  så börjar vi anpassa  oss  efter andra för att vara till lags  vi  ger bort vår kraft och vårt livsrum krymper, när vi tillsammans deltar mitt i livet med vår sinnliga närvaro utan rädsla för varandra och oss själva så  återtar vi vår  kraft och vårt livsrum. Välkommen  till en inspirerande helg med många verktyg och aha-uppevelser.

 

Kommentarer

Leave a Reply

 

Skådespelare, chakraflödesmassör och föreläsare. Medlem i Chakraakademien.

Få mina uppdateringar

Sök

Admin